English Български Romanian

Нож за зеленчуци KAI Shun Pro Sho VG0007

Кат. № 109991

Бърз преглед

Нож за зеленчуци KAI Shun Pro Sho VG0007

- Традиционният японски нож за зеленчуци, приложим за всички сортове зеленчуци
- Въпреки формата си на брадва не е пригоден за рязане на кокали
- Острието е изработено от дамаскната стоманата V-Gold-10
- Дължина на острието 16.5 cm

Новата Shun Pro Sho серия от КАЙ майсторски съчетава класическия японски дизайн с модерни детайли и висококачествени материали. Ексклузивното качество и уникален вид на серията са характеристики на дългата традиция на продуктите Кай, които правят всеки един нож специален.
Благодарение на своята форма и дръжката от тъмно pakkawood всеки нож от Shun Pro Sho серията е истински чаровник в ръка. Острието е от VG10 стомана с твърдост 61 ± 1 HRC. Шлифовани от едната страна, това са изключително остри ножове, режещи благо, гладко и прецизно. Всеки нож от серията напълно отговаря на изискванията за професионален инструмент за рязане.
Употреба, поддръжка и съхранение: Да се използва за рязане върху предназначени за това повърхности ( дъски за рязане от дърво, пластмаса ) . Да не се реже върху повърхности изработени от стъкло, порцелан, камък, метал и други подобни. След употреба да се измива на ръка с гъба и миещ препарат, след което да се подсуши с мека кърпа или хартия. Да не се ползва съдомиялна. Да се съхранява на място в което няма да има допир до предмети от метал или нещо с по-висока твърдост. Най - добре да се съхранява на стойка за съхранение на ножове.
При нужда от заточване препоръчително е това да става на ръка върху камък за заточване от сериите на КАЙ ( водни камъни ) или други със същите характеристики. Важно е да се запази същият ъгъл ( градус ) на заточване, който е упоменат във всяка книжка придружаваща ножовете КАЙ.

Може да закупите този продукт на дребно от
Онлайн Магазин РИНО

Нож за зеленчуци KAI Shun Pro Sho VG0007

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Допълнителна информация

Категория Кухненски ножове
Подкатегория Ножове
Производител KAI
Страна на произход Япония
Цвят кафяв
Материал Стомана VG10
Размер 40.3 x 9 x 3 cm
Опаковка кутия
EAN-13 4901601382976