Марки

Luigi Ferrero, Diplomat и Homa подобряват ежедневието на милиони домакинства с висококачествени решения на конкурентна цена и с елемент на уникален дизайн и функционалност.

 

Това, което обединява повече от 600-те продукта на Luigi Ferrero, е идеята за модeрната кухня.

Затова ние имаме неустоими предложения в почти всички категории на кухненските принадлежности: от тези за приготвянето, нарязването и готвенето на храната, до тези за сервирането й и самото хранене, като за съхранението й и за организирането на кухнята. Не сме забравили и пособията за приготвянето и сервирането на любимите напитки: кафето и чая.

  

Призванието на Homa е да ви помогне да намерите удоволствието и радостта от ежедневните дейности.

Домакинствата разчитат на Homa, за да стоплят дома, да пречистят въздуха в него, да сготвят, да направят барбекю или просто да гледат филм заедно. Денят на много хора започва със серията електроуреди за тялото на Homa.

  

Още от 1990 година Diplomat е любима българска марка за бойлери и камини.

Оттогава марката извървя дълъг и успешен път: днес Diplomat се предлага не само в България, но и в Европа, а наред с бойлерите и камините, домакинставата знаят, че могат да разчитат на Diplomat, когато имат нужда от хладилник, готварска печка, климатик и дори дребни домакински уреди като вентилатори например. Любовта и доверието в Diplomat се дължат на това, че марката никога не наруши обещанието си за най-високо качество.

Ако според вас времето е пари, продуктите Mühler са за вас!

На атрактивни цени, но без компромис с качеството, те ще свършат домакинската работа вместо вас, за да можете вие да отидете на парти, да пътувате или да се отдадете на другите ви хобита. Тук и сега!

Семейството от марки на Кетен се състои още от Omnia (осветителни тела), Termomax, (електроуреди за отопление), Eleganta (мебели), Kfit (фитнес) и Rancore (ТВ и аудио).